Latest Post

otrdiena, 2011. gada 11. oktobris

Dāmu dārgumi

Katrai dāmai, ir savas brīnumlietas, kas viņu padara skaistu un apburošu. Šoreiz par četru dāmu smukumlietām, kas ikdienā viņas padara valdzinošas.



Šeit ir tikai daļa no Ievas rotām. Vēl bez brošām, krellēm, kas mājo māla podā, citur  glabājas auskari, kas kalpo kā obligāts ikdienas aksesuārs. Brošas ir draudzenes veidotas, bet šeit neredzamos auskarus reizēm arī pati uzmeistaro. Tāpēc to arī to ir tik daudz, ka nespēj nemaz visus izmantot, un jāuzsāk revīzija.


Kristīne- kur gan, lai Grieķijā sakarina rotas, ja ne uz pakaramā. Tāpat kā man, galvenais, lai kaut kas ausīs karājas. Iecienītākās rotas- krelles un auskari. Šeit tas nav redzams,bet  zinu, ka vismaz pirms kāda iecienīti bija arī gredzeni


Mērķtiecīgā Madara rotas iegādājas ar nodomu, ka ir nepieciešams papildinājums. Savukārt kādas tās būs, tas tiek izlemts spontāni veikalā uz vietas. Te arī šis tas no citiem skaistum brīnumlīdzekļiem atvilknē, kur katrai lietai sava vietiņa.


Ance, kaut gan visjaunākā no visām, noteikti ir vislielākā dāma no visām. Savos septiņos gados ( tulīt jau astoņos) tāpat kā lielajiem ir svarīgi skaisti izskatīties. Gumijas, krelles, sprādzes ir daudz jo daudz, un arī auskarus prot novērtēt. Šeit gan tikai divi groziņi no viņas vannasistabas atvilktnes, kur tiek glabāti visi dārgumi. Savs viedoklis pucēšanās jautājumos Ancei piemīt.

It nemaz nebrīnos, ka  topā ir auskari. Kas ir neatņemama dzīves sastāvdaļa- bez tiem vairs nevar iztikt ikdienā. Un, kura gan skaita, cik to ir, un vai vispār vajag jaunus. Galvenais, ka prieks sirdī un skaistums ausīs. Priekā!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru