Latest Post

pirmdiena, 2011. gada 19. decembris

Tirgoju dāvanu prieku ( pirmā daļa)!!!

Pirms Ziemassvētkiem pašiem jarāda svētki, tāpēc ar Diļļu bodes meitenēm, mazliet patirogojāmies ar daudz un dažādām dāvaniņām. Visām vienojošais- tās tiešām nāk no sirds, jo viss ir ar pašu rokām veidots ( bet ne tikai mūsu). Sadarbojāmies ar brīnišķīgu leļļu meistari, ziepju vārītājiem, rotu veidotājiem, ņēmām talkā savus radiniekus un arī savas čaklās rokas. Tā , lai ne tikai mums pašām prieks, bet arī citiem. Prieks redzēt, un dzirdēt, ka ar mūsu pirkumu ar atrisināta dāvanu problēma, un vairs nebūs jālauza galvu- ko nu pirk?
Tālāk mazs ieskats mūsu dāvanu lādē, kas vēl tikai līdz trešdienai atrodama Ādažu "Apelsīnā".

Šī rūķu meitene kā tikko no pasakas izkāpusi. Mazajām meitenēm ļoti iet pie sirds, un ne tikai mazajām!
Zeķu parāde

Krelles, auskari un citi skaistuma prieciņi. Un pavisam mīļas tās pelēkās vilnas čībiņas, ko tik labi te nevar saredzēt. Bet uzšutās minkas virsū iekaro jebkura sirdi.

"Trejdeviņu" ziepes ar priedes skujām, liepziediem, kliņģerītēm, nātrēm, šokoādi, medu... Absolūtais ziepju favorīts- rabarbers. Tiešām žēl, ka šeit nevar pielikt smaržu klāt. Jūs visi noreibtu :)





Daudz laču ar krāsainiem deguniem. Vienam pūkains vēderiņš, citam košs žābo, un muguspuse vēl citās nokrāsās. Es arī pie viena tiku, bet tas jau cits stāsts.

Vannas piens,  kā arī vannas sāļi, skrubji- svētku, un ikdienas burvībai.


Lielu daļu no šīm dāvanām iespējams iegūt ne tikai pa svētkiem, atliek vien man dot ziņu, un pačukstēšu tālāk!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru