Latest Post

sestdiena, 2012. gada 11. februāris

Par sienām un ne tikai.

Domāju, ka ikvienam skaidrs cik liela nozīme ir telpai kurā atrodamies, un sienas un kurās dzīvojam. Šis stāsts par tapetēm, skandināvu dizaina tapetēm. Kāpēc skandināvu? Jo vairākkārtīgi esmu sapratusi, ka skandināvu dizains ir tuvs sirdij.Te tikai daži no maniem favorītiem, jo visus nebūtu nemaz iespējams salikt.

Citiem, kam arī aktuāls skandināvu dizains, iesaku ielūkoties Scandinavian design center mājas lapā. Laba doma kā apvienot, un parādīt citiem savas valsts, reģiona dizainu. Viss vienuviet- mājas tekstils, aksesuāri, apgaismojums, mēbeles un mazliet arī mode.


Tapetes kurpju mīļiem, piemērotas ģerbistabām. Laba doma par lodziņu kastes sānā, vismz var zināt kuras kurpes glabājas katrā kastē.


Neesmu Japānas kultūras cienītāja, bet šīs japāņu lelles mani uzrunāja.  Zviedrijas dizaina kompānijas Bantie  ( majas lapā var atrast katra gaumei piemērotus tekstilus) un dizaineres Ulrika Gyllstad veikums.


Visiem tiem, kam tuva pilsētas burzma. Pat telpās sajūtas kā atrodoties uz ielas- metropoles tapetes.



Vēl viens iespējamais risinājums ģērbistabai, vai vienkārši visu laiku ir vēlme atrasties cilvēkos.



Ar šīm tapetēm svētku sajūtas mājās nepātraukti. Tiem, kas nebaidās no emociju eksplozijas.


Grafiski. Nespēju turēties pretī visam, kam ir apļa forma.

Kārtējo reizi nonāku pie secinājuma, ja man vajadzētu veikt remontu, man būtu nopietnas grūtības ar tapešu, krāsu un citu aksesuāru izvēli. Tik daudz,  kas skaists, oriģināls, un visu to gribas izmēģināt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru