Latest Post

pirmdiena, 2011. gada 30. maijs

MANS "GO BLONDE"

Kā jau minēju, iepriekšējais raksts bija oficiālais atskats uz pasākumu. Bet tagad pastāstīšu kā man gāja bērnu modes skates aizkulisēs.
Ja no sākuma man likās, kas tad tas par darbu- palaist bērnus ar modelēm uz skatuves, pēc tam domas mainījās pavisam uz otru pusi. Pirmkārt tie ir bērni, ar kuriem nekad neko nevar zināt, jāseko līdz, lai viņi zinātu ko darīt uz skatuves, un , lai viņi vispār tur atrastos. Viena no mazajām modelītēm, mirkli pirms iziešanas vēl mierīgi neko nedomājot spēlējās savā nodabā pavisam otrā galā. Un nevarēja jau paredzēt, ka skatuve slīdēs, un tāpēc var neuzspēt mūzikā. Par laimi mēģinājumā aizmirstie aksesuāri šoreiz bija vietā un laikā. Protams, ka neiztikt bez kļūmēm ;)divām dvīnītēm, kurām vajadzēja  vienādās kleitās doties uz mēles nez kāpēc katra izgāja savā izgājienā. Kā svētība šoreiz bija vecāki, kas tiešām daudz palīdzēja, lai mazās modes dāmas paspētu pārģērbties.

Jāpiemin arī paši apģērbu apģērbu dizaini, kas tika demonstrēti. Liels prieks, ka mēs latvieši varam ko tik skaistu radīt. Bet nevienu vārdā nesaucot, gribas atzīt, ka bija arī tādi izstrādājumi , kas bija tālu no kvalitātes, un par tādiem nemaksātu neko. Manas lielākās simpātijas pieder "Leny Tomy Factory" un rožu ziedu meitenītēm no "Colorlicious".
Un laikam jau lielākā auditorija bija ārzemnieku, kas šo pasākumu padarīja krietnu lētāku, ar savu nepārspējamo uzvedību, piešķirot pasākumam tiešām blondu noskaņu.

Bet tomēr skate bija brīnumjauka, un mazajiem bērniņiem bija iespēja gūt jaunas emocijas tāpat kā man.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru