Latest Post

otrdiena, 2011. gada 14. jūnijs

auskari-auskariņi

Katram savas atkarības, un šoreiz par manējo.
AUSKARI- tie varētu būt miljoniem un to nekad nebūtu par daudz. Bet lieta tāda, ka ne jau vienmēr ir pietiekami līdzekļu to iegādei. Tāpēc jāliek lietā izdoma, un jāķeras pašai pie lietas, radot dubultu prieku- par paveikto, un to, ka nu būs, kas jauns ar ko pucēties. Attēlos tie auskari, kurus ir sanācis pašai izveidot.


Zaļās bumbas ir uzfilcētas, pirmā reize, kad ar ko tādu nodarbojos, un gandrīz bez nagiem paliku. Joki mazi ar aso adatu ;)  Sarkano bumbu auskari  ar zīmējumu ( ko gan nevar redzēt) pavisam vienkārši, nopirku bumbas un savēro kopā ar pērlītēm. Rozā  bumbas ar pērlītēm ir paši jaunākie. Aptamborēju koka bumbas un uzšuvu pa virsu zilganzaļās pērlītes, gribējās ko spilgtu( pieskaņosies arī manai jaunajai kleita).



Krāsainās bumbas bija paši pirmie auskari, tāpēc tika veidoti pēc pavisam primitīvām metodēm. Izmantoju akrila krāsas, kas tika lietotas skolas vajadzībām. Lillā auskari tapa no speciālās rotu masas, pirmo reizi izmēģināju, un vēl pa virsu mazās bumbiņas, kas tika atsevišķi nokrāsotas. Dzelteni apļi  ir tamborēti, un pa virsu vēl pērlītes uzšūtas. Tie sānacā riktīgi vasarīgie- tagad tiem ir ejošā sezona.

Un ,protams, paldies mana opja lādēi, kas kalpoja par labu fonu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru