Latest Post

otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Cosmo Bikini Bash ar www.CreativeLatvia.com meitenēm un satriecošajām ArtBag somiņām



Foto: Reinis Ziemelis. www.CreativeLatvia.com

Šis gan bija pasākums, par kuru es domāju, ka nekad tādā nepiedalīšos. Patiesība vien ir, kad saka -nekad nesaki nekad. Tādēļ arī neliels ieskats Cosmo Bikini Bash 2011

Sestdienas rītā, kad galīgi vēl negribējās celties devos uz Jūrmalu. Tur kopā ar Latvijas modes dizaineru interneta veikala www.CreativeLatvia.com meiteņu komandu posāmies pasākumam. Rezultāts tika sasniegts- bijām košas un pamanāmas.




Tikām pamanītas un nokļuvām Galerijas Centrs  Modes blogā .Un kā, lai nepamana, ja katrai bija košā, stilīgā ArtBag somiņa- www.artbag.lv . Un dzīvās rozes matos ( manā gadījumā lakatā).  Tā kā reģistrējos pirmo 1000 skaitā, ieguvu īpašo D-light peldkostīmu, kurš ātri vien attapās miskastē- nebija saglabāšanas vērts.Ak , un kurš gan spēja turētues pretī mūsu rozā lūpām.


Foto: Reinis Ziemelis. www.CreativeLatvia.com

Un te mazas prieka izpausmes pasākuma izskaņā. Jāsaka kā ir- ūdens bija ledaini auksts, bet tas labi atsvaidzināja pēc kopīgās vingrošanas COSMO fotogrāfēšanas laikā, un zvilnēšanas saulītē. Creative Latvia meitenēm, gan bija dubults uzdevums. Jāveic rādītās kustības un pie reizes eleganti jāapietas ar ArtBag somiņu.Bet tas mums  problēmas nespēja  sagādāt.


 Foto: Reinis Ziemelis. www.CreativeLatvia.com

Un te www.CreativeLatvia.com konkursiņš uz skatuves, kur savā īpašumā varēja iegūt ArtBag 
( www.artbag.lv)  dāvanu karti, Mondolini ( www.mondolini.lv ) matu lentas, un zīmola Vitelli
( www.vitellicollection.lv) dāvanu kartes. Priekšplānā Creative Latvia galvenās dāmas Madara un Līga, tērpos no Mondolini- koši un vasarīgi.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru