Latest Post

trešdiena, 2011. gada 24. augusts

"Faber Castell"- košiem un radošiem risinājumiem




Katram ir kāds savs iemīļotais zīmols. Šoreiz vēlos pastāstīt par daudziem, jau iespējams zināmo kancelejas preču zīmolu "Faber -Castell". Kāpēc tieši par šo? Laikam tāpēc, ka strauji tuvojas jaunā mācību sezona, kad pašai atkal būs aktuāls jautājums par dažādu kancelejas preču iegādi- bet skaidri zinu, ka iegādāšos  "Faber Castell", kas jau ir pārbaudīta vērtība.

Bet ar ko gan šis zīmolas ir tik īpašs?

- kvalitāte -viss, ko pati esmu izmēģinājusi nav mani pievīlis. Pats svarīgākais, ka zīmuļu spicējamais spicē, un dzēšgumja dzēš. Krāsainie zīmuļi ir koši un arī krāso koši.  Katram produktam pieejami daudz un dažādi veidi un iespējas.

-dizains- ļoti svarīgs aspekts priekš manis. Kā nekā kancelejas preces ir ikdienas sabiedrotie, un tiem ir jābūt estētiski pievilcīgiem un praktiskiem.  Katra lieta  ir ērta paņemšanai un lietošanai. Atsevišķi domāts gan par bērniem, gan pieaugušajiem.

- piedāvājums- laikam pirms tam nebiju redzējusi tik daudz krāsaino zīmuļu un flomasteru un  citu piedāvāto preču veidus.Tāpēc pirms iegādāšanās pašam kārtīgi jāsaprot ko īsti vajag. Plašs piedāvājums gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tas, kas ir atrodams Latvijas veikalos vēl ir tikai maza daļiņa no milzum lielā piedāvājuma.





"Faber Castell" ir ražotāji ar pamatīgu pieredzi -kā nekā, uzņēmums tika dibināts 1761.gadā, un joprojām veiksmīgi darbojas astotajā paaudzē tajā pašā ģimenē Vācijā, kas dibināja uzņēmumu. Šobrīd uzņēmuma ražotnes aktīvi darbojas 14 dažādās pasaules malās. Apskatot mājas lapu ir skaidrs, ka  "Faber Castell" visu laiku atrodas jaunu radošu risinājumu meklējumos un attīstībā, savādāk nevarētu nosvinēt savu 250 gadu jubileju.









Šiem zīmuļiem, pildspalvām, flomasteriem, krītiņiem utt. nevienas idejas realizēšana nebūs par grūtu. Atliek  vien pašam izdomāt un ķerties pie lietas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru