Latest Post

otrdiena, 2014. gada 29. jūlijs

Avian Friends gatavi dāvināšanai * Avian Friends ready for gifting


Mirklis pirms * Moment before
Ja daļa ikdienas paiet tik skaistā vietā kā veikalā Manilla, tad nav problēmas piemeklēt dāvanu arī mazākajiem radiniekiem, kas parasti ir diezgan problemātisks jautājums. Un ja vēl gadās, ka konkrēti tiek pasūtīts Avian Friends Activity journal ( krāsošanas, zīmēšana utt,) vienīgais jautājums par ko lauzīt galvu ir dāvanu papīra izvēle, kam izvēle krita par labu gaisīgajiem gaisa baloniem no itāļu papīrlietu zīmola Rossi.

Spontānās idejas ir tās labākās, tāpēc aizbraucot ciemos un izkāpjot no autobusa turpat tika salāsītas vietējas Latvijas pļavas puķes, lai smaržīgi un saulani kā pati jubilāre.

Ilustrāciju autore ir māksliniece Geninne no Meksikas.Tik daudz košuma un dabas nav redzēts tvienkopus kā viņas zīmējumos. Var apbrīnot ko var paveikt ar akvareļu krāsām. 

***
It`s more easier to choose gift for my little relatives, if part of my daily life is based in such a beautiful place as design paper shop Manilla. 
I had the best variant- I had concrete order Avian Friends Activity journal.  In this situation only one problem was - which one gift wrapping paper I have to choose ( it`s not easier as selection of gift). This time it was paper with colorful baloons from italian stationery brand Rossi.

Spontaneous ideas are the best, so the last accent to gift was flower bouquet from Latvia meadows- taste of summer and fragrant.

Don`t forget to to check out book illustration author  artist Geninne from Mexico. So much brightness and colorful in one place- in her watercolor paintings. You have to see it!


Wish you bright and fragrant gift wrapping ideas! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru