Latest Post

otrdiena, 2015. gada 20. oktobris

Colette - par sapņu piepildīšanos, kam palīdzēja "Biznesa ekspresis" un Cēsis.

Colette- papīra virtenes un citas smukumlietas mājai, kas radītas 5cm lidojumam virs zemes. 
Teiktu, ka katra diena ir virtenes vērta. 


Tas ir diezgan tracinoši dzīvot ar sīcošu galvu, kurā mājo neskaitāmas idejas, sajūtas, bet nevarēt nonākt pie kopsaucēja, ko un kā realizēt. Un tad "talkā nāk" īstais dzīves mirklis, kas visu saliek pa plauktiņiem.  

Lielu daļu paldies jāsaka konkursam Biznesa ekspresis ( konkurss jaunajiem uzņēmējiem, koncentrējoties uz visiem Latvijas reģioniem), kas lika pašam priekš sevis nofinalizēt, kas īsti ir tas, ko es vēlos radīt un citiem sniegt. Sev par lielu izbrīnu tiku pat pie biznesa plāna rakstīšanas. Trešajā kārtā netiku, bet tur tāpat viss bija skaidrs- būs, papīra virtenes, būs! 
Ko gan es darītu bez Ilzes, kas vairākas reizes atkārtoja: "Baibon, tev jāpiedalās!". 

Un tam pavisam pa vidu nokļūšana Cēsīs, kas man nezināmā veidā ir devusi iedvesmu pieķerties un realizēt to, ko sen jau esmu gribējusi, un, kur viss notiek sasodīti viegli un viss iedomātais realizējas. Sāk pat palikt bail no saviem sapņiem. 

Labu laiku domāju, kurš būs tas īstais vārds zem kura palikšu  to visu sevis radīto. Protams, ka īstais vārds atnāca nejauši un tad vairs nebija divu domu, par tā pareizību. Tātad šķirstīju grāmatu, kur ilustratīvi tika attēlota Parīze un  vienā no atvērumiem sēdēja dāma zem kuras bija parakstīts tās vārds- Colette. Ziniet, sarkanās lūpas, tumšie mati ar čolku un melnais kaķis viņai rokās ( vienu brīdi, kad domāju par sev piemērotu mājdzīvnieku, apsvēru iespējas par tikai un vienīgi melnu kaķi) nerādīja pilnīgi nekādas šaubas- Colette.

Šķiet, ka šeit kopā savienojas visi tie vizuālie iespaidi, darbošanās ar krāsām, papīriem un visu pārējo sākot ar bērnību, kad viena no mīļākajām smaržām bija jaunu grāmatu smarža vai svaigi sarakstīta lapa ar lodīšu pildspalvu. 

Colette mājo Cēsīs, bet kā saku, skaistuma izplatīšanai nav robežu. 





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru