Latest Post

trešdiena, 2015. gada 27. maijs

Svētdienas branča atskaņas * Feeling of last Sunday brunch

Svētdienas brančs kalpo par gana labu iemeslu, lai sanāktu kopā ar draugiem uz kopīgām vēlajām brokastīm. Tas patiesi ir jauki satikt draugus mierīgā svētdienā, ar kopēju rosīšanos virtuvē, nevis darba skrējiena vēlā vakarā.
Sanāca vien nopriecāties, cik labi, ka katrs esam tik dažādi- pirmo reizi nogaršoju vegānu pankūkas, kamēr ikdienā turos vien pie savām klasiskajām receptēm. Un kāpēc gan neizdzert šampanieša glāzi svētdienas pirmajā pusē, nevis kā ierastajās svētku dienās. Katra diena un tās daļa ir kā svētki.

***
Sunday brunch is the best reason to meet friends in weekend, not only in daily working days. Most of all I love how different we are- first time I try vegan pancakes, while daily  I make only classical one. And why not to taste glass of champagne in Sunday morning?  I hope that this was start for one wonderful tradition.  Just take your bike, then in market buy some  flower bouquet and You are ready for Sunday.

Ziedi, kas pirkti pie tantiņas Vidzemes tirgū vien pa 1.50eur, bet cik gan daudz prieka tas ir nesis saņēmējam un pašam tirgotājam. Lielisks "ciemakukulis". * Flowers is the best gift for hostess and in any situation. Spring- it`s time for flowers.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru