Latest Post

svētdiena, 2012. gada 28. oktobris

Kopsavilkums.


Esmu atgriezusies mājās no apmaiņas brauciena, bet joprojām gribētos būt pavisam citur. Pat ne Grieķija, vienkārši iesēsties lidmašīnā un lidot, kur deguns rāda. Tik daudz piedzīvots un pārdzīvots, un tik daudz reizes vajadzēja "kāpt sev pāri".Labāku dzīves skolu grūtāk iedomāties, dzīvojot kopā ar tik dažādiem cilvēkiem no septiņām dažādām valstīm. 
Un tagad , kad ir pavadīts tik brīnišķīgs laiks kopā, vai bijuši kašķi, simpātijas utt.- visi dodas prom.
 Katrs dodas uz savām mājām , lai iespējams vairs nesatiktos. Saglabājas tikai atmiņas, foto un kontakta ieraksts Facebook. 

Brainstormojam, lai pēc tam savu ideju liktu uz T krekla. 

Labākā internacionalā grupa- zviedrs, itālis, spānis, bulgāriete un latviete. Tik daudz pozitīvi emociju un saprašanās no pus vārda- Greek Doctors


Bez ballītēm nekādi. Internacionālajā ēdienu vakarā tikai pēc tam , kad biju pagaršojusi astoņkāji, sapratu, kas tas pa zvēru manā mutē. Bet garšoja tīri labi.


Ne tikai ballītes, bet arī reāls darbs. Vācām Olimpisko ciematu. Grieķiem ar tīrību un kārtību diezgan pieklibo ( piemēram, smēķē, kur vien vēlas, arī telpās).  Katrā ziņā pārsteigums bija liels, kad paziņoja , ka jaķeras klāt talkas darbiem. Īstenībā ne jau darbs nogurdināja, bet plastmasas cimdi karstā laikā. 


Kur debesis satiekas ar zemi 




Saņemot savu Youthpass, ko saņēmu par dalību Eiropas jauniešu apmaiņas projektā "Not Another Blow Job". To saņemot katram vajadzēja izdzert vīna "šotiņu".
Youthpassoficiāls papīrs par to, ka esmu piedalījusies januniešu apmaiņas projektā. Apraksts par projektu un tajā apgūtajām prasmēm

Kas notika Grieķijā, tas palika Grieķijā 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru